Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Удружење Извор добило вриједну донацију у износу од 7.750 КМ

Влада Републике Српске дозначила је вриједну донацију Удружењу родитеља и дјеце са посебним потребама “Извор“ Србац у износу од 7.750 КМ као подршку у раду са корисницима у вријеме пандемије изазване вирусом COVID-19.

Предсједница удружења Мира Татић рекла је да су средства дозначена на основу договора који су постигли представници Савеза удружења за помоћ ментално недовољно развијеним лицима РС „МеНеРаЛи“ и Министарства здравља и социјалне заштите РС са предсједником Предсједништва БиХ Милорадом Додиком као подршку свим локалним удружењима са статусом од јавног интереса, а има их укупно 28.

Она додаје да ово није прва донација која им је стигла преко Савеза јер су до сада добили пакете хране и хигијене и новчану донацију у износу од 1.700 КМ од Министарства здравља и социјалне заштите РС из гранта од игара на срећу.

„Ову новчану донацију ћемо утрошити за помоћ троје најугроженијих чланова Извора, уредићемо двориште и околину око Центра гдје планирамо довести земљу и засадити цвијеће, а у плану је да набавимо и средства за дезинфекцију“, рекла је Татић.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published.

BosnianCroatianEnglishFrenchGermanItalianRussianSerbianSpanish