Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Три медаље за Дрим Тим на турниру у Новој Тополи

Три медаље за Дрим Тим на турниру у Новој Тополи

Школа фудбала “Дрим Тим” из Српца наступила је протеклог викенда на турниру “Лијевче куп 2023” у Новој Тополи са пет селекција и освојила три медаље, по једно злато, сребро и бронзу.

Најбољи резултат остварила је селекција 2014. која је освојила прво мјесто на турниру без иједног примљеног поготка са гол разликом 36:0 а двојица играча из ове екипе добили су посебне награде, Павле Ђурђевић за најбољег стријелца а Алекса Аничић за најбољег играча.

“Посебно смо поносни на дјечаке 2016. и 2017. годишта који су екипно освојили друго мјесто и сребро, што је њихова прва медаља а наш Лазар Миладиновић је освојио награду за најбољег стријелца турнира. Честитамо на одличном успјеху и селекцији 2012. која је освојила треће мјесто и бронзану медаљу”, рекао је тренер Драган Tенџерић.

На турниру су наступили и дјечаци 2013. годишта који су испали у четвртфиналу поразом од домаћина Лијевча, док је селекција 2015. такмичење завршила у групи након два пораза и једне побједе.

Тренер Дражен Драгосављевић захвалио се домаћину, ФK Лијевчу, на добродошлици и честитао на одлично организованом турниру, са жељом да у будућности буде још масовнији и бољи.

“Захваљујемо се родитељима на беспоштедној подршци нама тренерима, а прије свега дјеци. Нашим дјечацима још једном честитамо и упућујемо велико хвала. Част нам је бити ваши тренери и пратити ваше одрастање и сазријевање. Слиједи нам кратка пауза, а након тога настављамо са тренинзима и новим изазовима”, истакао је Драгосављевић.