Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Травар и Вајукић водили Слогу до побједе

Травар и Вајукић водили Слогу до побједе

У 23. колу Друге лиге запад фудбалери србачке Слоге данас су остварили побједу у Чечави над домаћом Укрином резултатом 2:0.

У узбудљивој утакмици главни судија Милан Алексић из Бањалуке имао је пуне руке посла јер је показао пет жутих картона, од чега два за домаћина и три за госте а досудио је и два једанаестерца, од чега по један за Укрину и Слогу.

Прецизан са бијеле тачке био је Предраг Травар који је Слогу довео у вођство у 17. минуту а Марко Радоја у 78. минуту није успио реализовати једанаестерац за домаћина.

У судијској надокнади резервиста Драган Вајукић, који је ушао у игру у 64. минуту, поставио је коначних 2:0 за Слогу.

Слога је задржала 11. позицију на табели са 29 бодова а у наредном колу дочекаће Горицу из Шипова која је тренутно другопласирана на табели. Утакмица се игра у суботу 29. априла са почетком у 16.30 часова.

УKРИНА (ЧЕЧАВА): Нинковић, Вучић, Рајак (од 46. Kулага), Хаџикадунић, Радоја (од 81. Пејичић), Илић, Симић, Ђурић (од 81. Југовић), Босић (од 46. Пећић), Зеленковић, Татић (од 68. Врховац).

СЛОГА (СРБАЦ): Дабић, Шарић, Цвијетић (од 68. Ачић), В.Њежић, Kарамехић, Тодорић, И.Њежић, Р.Зеленац, Ремић (од 64. Вајукић), Травар. Г.Зеленац.