Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Тениски терени у Српцу почињу са радом, у току упис у школу тениса

Играње тениса на отвореном у Српцу биће могуће већ од почетка маја, што је у складу са најновијом одлуком Републичког штаба за ванредне ситуације који је дозволио рекреативне активности, тренажне процесе и такмичарске активности спортских организација и спортиста у групама од 30 особа.

Ово је изјавио директор Тениског клуба Србац, Славко Драгосављевић и додао да крећу припреме за организацију школе тениса, кампове, такмичарске и рекреативне турнире.

“Од идуће седмице крећемо са редовним активностима и радом на отвореном, сваког радног дана у времену од 16 до 20 а викендом од 8 до 12 часова. У овом периоду моћи ће се извршити упис заинтересованих у школу тениса, а пријаве се одвијају до 25. маја”, рекао је Драгосављевић.

У клубу је тренутно активно 30 чланова са којима раде тренери Вероника Вукотић и Славко Драгосављевић.

Поред редовних чланова, клуб окупља велики број рекреативаца за које ће 20. маја кренути традиционално лигашко такмичење које ће се одвијати до јесени.

Драгосављевић каже да ће, уколико епидемиолошка ситуација дозволи, у другој половини јуна ове године бити организован традиционални камп репрезентација Републике Српске, Федерације БиХ и Србије до 14 година.

“Имамо намјеру да организујемо и два турнира из календара Тениског савеза Републике Српске у узрасту до 12 и 14 година”, рекао је Драгосављевић.

Он позива сву заинтересовану дјецу да постану дио Тениског клуба Србац и тако развијају спортски дух и квалитетно утроше слободно вријеме.

Додатне информације око уписа могу се добити путем телефона: 065/746-290.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *