Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Теа Микић у емисији „Караван“ премијерно изводи своју прву пјесму

Теа Микић у емисији „Караван“ премијерно изводи своју прву пјесму

Млада србачка пјевачица Теа Микић, која живи и ради у Берлину, наступиће у суботу 9. јула у емисији „Караван“ Радио-телевизије Републике Српске гдје ће премијерно отпјевати своју прву ауторску пјесму под називом „Носи“.

Пјесма је рађена у денс-поп маниру и има у себи ретро призвук 80-их, тако да ће бити привлачна за ухо свим генерацијама.

Ипак, у емисији „Караван“ нећемо чути оригиналну, већ акустичну верзију пјесме, коју ће отпјевати уз музичку пратњу на гитари нашег суграђанина Мирка Лончара.

„Веома сам узбуђена и срећна што ћу први пут уживо у јавности отпјевати ову пјесму и то баш пред мојим Српчанима, али и грађанима из цијеле Републике Српске који ће нас гледати путем малих екрана. Почела сам радити на њој још прије годину дана у Берлину, али се доста тога испријечило да све до сада угледа свјетлост дана, а највише пандемија вируса корона“, каже Теа.

Музику за пјесму је радио њемачки продуцент Marius Bracke, умјетничког имена Between Flowers And Me, а заједно су писали текст.

„Познајемо се дуго, још од када сам свирала са DJ Shantelom у бенду „Buchovina Club Orchestra“. Има свој бенд са којим наступа и ради друге пројекте а већ извјесно вријеме се договарамо да направимо заједничку пјесму на српском језику. То се коначно и остварило. Урадили смо демо снимак који треба да се још доради у студију а затим ћемо је званично објавити и надам се урадити и видео спот. Из тог разлога ћемо у емисији „Караван“ гледаоцима само заголицати машту акустичном верзијом пјесме која и у овој варијанти лијепо звучи“, рекла је Теа.

Уколико реакције буду позитивне, планира да настави са стварањем нових пјесама које ће бити намијењено за балканско тржиште.

Теа Микић је два пута до сада одржала концерт у препуном Дому културе у Српцу у част преминулог оца, музичара Миодрага Микића-Микија, наступивши са браћом Стефаном и Давидом. Она је завршила музичку академију у Фелдкиру а џез академију у Сент Галену а Стефан и Давид су такође завршили музичке академије.

Емисија „Караван“ се емитује уживо у суботу 9. јула са градског трга у Српцу у времену од 16 до 19.30 часова а обиловаће занимљивим причама, гостима, музичким и плесним наступима и мини сајмом са десетак штандова бројних излагача, док ће у вечерњим часовима бити одржан концерт Гоце Тржан са почетком у 21 час.

Оно што ће посебно обрадовати Српчане је што ће прије концерта Гоце Тржан, Теа Микић и Мирко Лончар од 20.30 часова извести на бини блок домаћих и страних хитова који ће засигурно загријати публику пред Гоцин наступ.

Позивамо вас да будете дио ових јединствених медијских и музичких догађаја у нашем граду!