Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Стојан Чекић помогао уређење градског стадиона у Српцу

Стојан Чекић помогао уређење градског стадиона у Српцу

Бивши фудбалер србачке Слоге који фудбалску каријеру тренутно гради у Холандији, Стојан Чекић, ових дана стигао је у родни крај и из љубави према некадашњем клубу покренуо је акцију уређења трибина на градском стадиону у Српцу.

На тај начин, својим личним примјером, даје подршку србачком спорту а посебно фудбалу.

Чекић годинама уназад помаже рад млађих и сениорских фудбалских екипа на подручју наше општине, доноси спортску опрему, копачке, голманске рукавице и лопте.

Бранко Граховац, предсједник ФK Слога, рекао је да је Стојан препознао оно што раде у клубу и никад није заборавио своју Слогу.

“Ради се изразитом локал-патриоти који даје примјер младим људима како треба да се понаша један спортиста. Никада није дошао у Србац а да нас није посјетио или донио помоћ у виду спортске опреме. И овог пута је покренуо акцију уређења трибина на стадиону. Офарбали смо 500 сједећих мјеста на трибинама, што није нимало лак посао, као и ограду око трибина а одрадили смо и фарбање статива, односно голова на самом терену. Сви посјетиоци стадиона свједоци су да је било вријеме да се овај посао уради а захваљујући Стојану наш стадион је добио ново рухо“, рекао је Граховац.