Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Српчанке убједљиве у Рогатици против Младости

Српчанке убједљиве у Рогатици против Младости

У 10. колу Прве лиге Републике Српске, фудбалерке србачке Слоге савладале су јуче на гостовању у Рогатици екипу Младости резултатом 5:0.

Слога је завршила сав посао већ у првом полувремену кога су окончале резултатом 4:0 а стријелци су били Наташа Ивковић у 5. и 41. минуту и Андреа Ивановић у 13. и 31. минуту.

У наставку утакмице у стријелце се уписала и Андреа Игњатић у 76. минуту.

Након дуже паузе због повреде, у екипу Слоге се вратила Вишња Санчанин која је ушла у игру у другом полувремену замијенивши Горану Цвјетковић на терену.

Слога се након друге узастопне побједе попела на треће мјесто са 15 бодова. На табели води Слога из Приједора са 19 бодова и утакмицом мање.

На листи најбољих стријелаца Прве лиге РС тренутно води Наташа Ивковић из србачке Слоге са 12 постигнутих погодака а иза ње је Мелина Сарајлић из Слоге из Приједора са 11 погодака.

У наредном колу игра се дерби између србачке и приједорске Слоге а утакмица је на распореду у суботу 20. маја са почетком у 17 часова.

ЖФK МЛАДОСТ (РОГАТИЦА): Јанковић, Пушоња, Јовичић, Нерић (од 46. Љубинац), Обрадовић (од 69. Kозић), Рацковић, Божовић, Николић, Петровић, Ристовић, Kојић.

ЖФK СЛОГА (СРБАЦ): Биондић, Гојковић, Цвјетковић (од 46. Санчанин), Бајић, Боснић, Kнежевић, Ивановић (од 72. Вученовић), Митраковић, Васиљевић, Ивковић, Игњатић.