Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Српчанке убједљиве против Младости из Рогатице

Српчанке убједљиве против Младости из Рогатице

У заосталој утакмици 3. кола Прве лиге Републике Српске за жене, фудбалерке србачке Слоге савладале су на домаћем терену Младост из Рогатице резултатом 5:1.

И поред кишовитог времена, Српчанке су биле расположене за игру и готово рутински стигле до треће првенствене побједе.

Гошће су повеле у 6. минуту преко Милице Цвијетић а десетак минута касније на 1:1 је изједначила Наташа Ивковић поготком из једанаестерца. До преокрета долази у 31. минуту када је на 2:1 повисила Сандра Боснић.

У другом полувремену Ивковић постиже свој други погодак у 62. минуту а у стријелце су се такође уписале Ања Бајић у 66. и Сузана Брковић у 90. минуту.

На табели Прве лиге РС води Слога из Приједора са 16 бодова, други је Приједор са 13, трећи БСK-Спартак 2013 са 12 а србачка Слога четврта са 9 бодова и утакмицом мање.

Наредног викенда Слога ће у заосталој утакмици петог кола дочекати БСK-Спартак 2013 из Бањалуке.

СЛОГА (Србац): Марјановић (од 90. Вученовић), Турудија, Николић (од 90. Рацковић), Цвјетковић, Бајић, Боснић, Новаковић (од 46. Лончар), Игњатић, Ивковић, Митраковић, Васиљевић (од 70. Брковић).

МЛАДОСТ (Рогатица): Јанковић, Јовичић (од 61. Kокошар), Нерић, Обрводаић, Рацковић, Петровић, Зорановић (од 46. Николић), Цвијетић, Божовић, Љубинац, Томић.