Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Српчанке испустиле побједу против Приједора

Српчанке испустиле побједу против Приједора

У шестом колу Прве лиге Републике Српске, фудбалерке Слоге несрећно су поражене од лидера на табели, Приједора, резултатом 3:2.

Гошће које су још увијек без пораза, прве су стигле до вођства у 8. минуту поготком Амине Денић након слободног ударца. Свега минут касније Ања Бајић је поравнала резултат на 1:1 а у 33. минуту Теа Новаковић је прецизним ударцем довела Слогу у вођство од 2:1.

У другом полувремену Слога је и даље стварала добре прилике а трећи погодак је висио у ваздуху, међутим у 66. минуту је дошло до повреде Вишње Санчанин, која је до тада била једна од најбољих у редовима Слоге и тада су гошће преузеле иницијативу.

Прво је у 75. минуту Тамара Јефтић поравнала на 2:2 а у 89. минуту Ермина Јагурџија преокреће резултат на 3:2 и доноси Приједорчанкама сва три бода.

Утисак је да је Слога заслужила да дође барем до бода на овој утакмици, али срећа није јуча била на њиховој страни. Ипак, радује вијест да се након повреде опоравила најбољи стријелац Прве лиге РС у прошлој сезони, Андреа Ивановић, која није била довољно спремна за игру у овој утакмици, али очекује се да ће добити прилику у наредним сусретима.

Након шест кола Приједор је први на табели са 13 бодова, друга је Слога из Приједора са 10 а трећа србачка Слога са шест бодова и утакмицом мање.
У наредној утакмици Српчанке гостују код Модриче а сусрет је на распореду у суботу 29. октобра у 14 часова.

Слога (Србац): Брковић, Турудија, Цвјетковић, Боснић, Бајић, Санчанин (од 66. Вученовић), Новаковић, Игњатић, Ивковић, Митраковић, Васиљевић (од 50. Николић).

Приједор: Тубин, Kесар, Ђаковић, Јефтић, Реџић, Панић, Мариновић (од 76. Јокановић), Раилић, Јањић, Денић, Јагурџија (од 91. Микановић).