Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Српчанин Жељко Секулић у стручном штабу премијерлигаша Kрупе

Фудбалски клуб Kрупа који се такмичи у Премијер лиги БиХ добио је значајно појачање у виду Српчанина Жељка Секулића који се прикључио стручном штабу као савјетник за стручно-научна питања.

Секулић је представљен као значајно појачање клуба из Kрупе на Врбасу и сигурно је да ће дугогодишњим искуством допринијети свом новом тиму у борби за опстанак у елитном рангу такмичења.

Ради се о бившем истакнутом фудбалеру Слоге из Српца, Kозаре, бањалучког Борца и Лакташа. У његовој играчкој каријери од успјеха се истичу освајање Kупа РС с Kозаром 2001. и Прве лиге РС с Лакташима 2007. године, као и вишегодишње искуство играња у Премијер лиги БиХ.

Секулић је рођен 1976. године у Босанској Градишци, а завршио је Факултет физичке културе у Новом Саду. Магистрирао је и докторирао на Факултету физичког спорта у Бања Луци гдје је од 2005. радио као асистент, виши асистент, доцент, продекан за науку и међународну сарадњу, са тренутним звањем ванредног професора у ужој научној области Спортске и рехабилитационе науке. Објавио је већи број научних радова и двије књиге.

Фудбалски клуб Kрупа након 19 одиграних кола тренутно се налази на претпосљедњем 11. мјесту Премијер лиге БиХ са 13 освојених бодова.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *