Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Сребро и бронза за Дрим Тим на турниру у Дервенти

Сребро и бронза за Дрим Тим на турниру у Дервенти

Након љетне паузе Школа фудбала “Дрим Тим” из Српца вратила се у тренажни процес, а први званичан наступ млади србачки фудбалери имали су 20. августа на турниру у Дервенти.

Најбољи успјех остварила је генерација 2012. која је у полуфиналу савладала бањалучки Борац а у финалу поражена од Слоге из Добоја и тако освојила сребрну медаљу.

Генерација 2014. је до полуфинала стигла без примљеног поготка, уз гол разлику 15:0, али је ипак поражена од сјајне екипе Марсонија из Славонског Брода. У утакмици за треће мјесто наши фудбалери су одиграли неријешено против Љубића из Прњавора (0:0) а до бронзе су стигли након извођења пенала.

“Упућујем честитке генерацији 2012. на одличној игри, борбености, залагању и понашању на терену и ван њега, као и генерацији 2014. која је показала карактер и дала последњи атом снаге да се дође до медаље”, рекао је тренер Дражен Драгосављевић.

Нови изазов чека Дрим Тим у суботу, 26. августа када ће наступити на турниру у Петрињи у Хрватској са генерацијама 2013. и 2015.

“Већ увелико одвијамо припреме и за турнир “Дрим Тим куп 2023″ који ће се одржати 30. септембра и 1. октобра у Српцу гдје ћемо се трудити да представимо наш град на најбољи начин”, рекао је тренер Драган Тенџерић.