Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Србачки стонотенисери на стручном кампу у Србији

Србачки стонотенисери на стручном кампу у Србији

Најстарији њемачки стонитениски бренд GEWO, у сарадњи са GEWO Србија и са GEWO партнерима из региона (Хрватска, Босна и Херцеговина и Румунија), организује међународни стонотениски камп за све млађе узрасне категорије од 8 до 16 година.

Учешће на овом кампу узели су и чланови Омладинског стонотениског клуба “Србац-Натив” Алекса Пантелић, Марко Малешевић, Матеј Топаловић, Бојана Њежић, Ана Марија Давидовић и Марија Панић.

Kамп се одржава у планинском месту Kрупањ које се налази у западном дијелу Србије, на граници са Босном и Херцеговином, у близини ријеке Дрине.

Предсједник србачког клуба, Мића Kуртовић, рекао је да камп подразумијева седам пуних пансиона и стручни рад са пет до осам тренера на 12 стонотениских столова, уз стално присуство доктора.

У слободно вријеме се организују креативне радионице (квизови) и излети (посјета оближњем манастиру), коришћење Wellnes & Spa центра. Сваки полазник добија на поклон GEWO пакет опреме у којем се налазе ранац, дрес, шорц, футрола и још ситнијих потребних стварчица.

Најбољи кампери које одаберу тренери добиће додатне робне награде.