Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Србачки пољопривредници у емисији “Метар мога села” на АТВ-у у четвртак 25. маја

Србачки пољопривредници у емисији “Метар мога села” на АТВ-у у четвртак 25. маја

У наредној епизоди емисије “Метар мога села”, која ће се емитовати у четвртак 25. маја у 18 часова на Алтернативној телевизији, моћи ће се погледати приче о успјешним србачким пољопривредницима.

Уредник и водитељ емисије Марин Маринковић посјетио је Јову Гужвића из Влакнице који се бави перадарством и воћарством, Жарка Ћирића из Kаоца који се бави ратарском производњом, Милоша Илића из Ситнеша који се бави товом бикова и ратарством, Срђана Драгомировића из Ситнеша који се бави повтарством и пластеничком производњом и Немању Бркића из Повелича који се бави ратарством и узгојем свиња.

Он је са својом телевизијском екипом крочио путевима ових села и завирио у домове вриједних домаћина, открио њихову традицију и обичаје и саслушао причу о њиховом животу и родној груди.

У овој, као и у протеклих десет епизода серијала “Метар мога села”, Марин Маринковић се потрудио да дочара предивне слике сеоске идиле, домаинско гостопримство које се не заборавља, разговоре о љепотама живота на селу и изазовима свакодневице.