Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Србачки основци отпутовали на Јахорину

Србачки основци отпутовали на Јахорину

Ученици петог разреда Основне школе “Јован Јовановић Змај” из Српца отпутовали су на Јахорину гдје ће похађати Школу у природи од 4. до 7. априла која се реализује по наставном плану и програму Министарства просвјете и културе Републике Српске.

Директор школе, Мануела Рађевић-Јокић, каже да су на Јахорину отпутовала 53 ученика и њихови учитељи и учитељице: Маја Босанчић, Дијана Илић, Дијана Будимчић, Свјетлана Смиљанић, Јелена Бијељић и Ђорђе Јовић.

“Ђаци су смјештени у хотелу “Kристал”, у њиховој пратњи је доктор, а обезбијеђене су услуге водича и аниматора. За ученике који нису укључени у Школу у природи организује се редовна настава. Ученици су допутовали на Јахорину јуче око 12 часова и дочекао их је снијег, на њихову велику радост. По доласку су се смјестили у хотел, одморили, а након тога са аниматором договорили активности које укључују наставне, рекреативне и забавне садржаје као и тематске вечери”, рекла је Рађевић-Јокић.

Прве вечери ученици су показали креативност у прављењу смијешних и занимљивих фризура а данашњи дан је започео јутарњом гимнастиком. Услиједиле су игре на снијегу, радионица и настава, након чега ће бити одржани други занимљиви садржаји.

“Сви ученици се добро осјећају а смјештај је одличан”, истакла је Рађевић-Јокић.