Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Србачки керамичари бесплатно извршили радове за самохрану мајку Невену Игњатић

Србачки керамичари бесплатно извршили радове за самохрану мајку Невену Игњатић

Адаптација куће за самохрану мајку Невену Игњатић и њену дјецу све више напредује а ових дана завршени су керамичарски радови које су бесплатно извели србачки мајстори Небојша Шарић, Бојан Брезовац, Бранко Думонић, Драгиша Шарић и Славиша Стојковић.

Нова керамика постављена је на подовима и зидовима у дневном боравку, кухињи, купатилу и у двије собе а средства су обезбијеђена из новчаних донација.

“Радови су стрпљиво и квалитетно урађени а притом потпуно бесплатно, што довољно говори да се ради о врхунским мајсторима и људима чије су моралне вриједности на високом нивоу”, рекао је координатор хуманитарне акције “Kућа од срца”, Бранко Граховац.

Он додаје да су се добровољно јавила и два мајстора за постављање мрежица и љепила на плафону а кречење просторија ће бесплатно извршити браћа Лечковић из Српца.

“У току смо набавке кухињских елемената и опреме за купатило а након тога слиједи набавка новог намјештаја. Још увијек нису завршени ни радови на вањској фасади па позивам све донаторе да нам и даље помажу како бисмо опремање ускоро привели крају и омогућили овој самохраној мајци и њеној дјеци да ускоро добију нови дом”, рекао је Граховац.

Донације за завршетак радова могу се уплатити на број жиро рачуна: 567 353 27 000047 98 са назнаком “Хуманитарна помоћ за Невену Игњатић” а новчана помоћ се може донијети и у кафе бар “Дом” у центру Српца у времену од 8 до 14 часова.

Упутство за плаћање на девизни рачун:

INTETRMEDIAR BANК:
SWIFT CODE: RZBAATWW
RAIFFEISEN BANК INTERNATIONAL AG VIENNA.
SWIFT CODE: SABRBA2B

ATOS BANК A.D.
BANJALUКA
BENEFICIARY CUSTOMER:
/BA395673530000069162
11.NOVEMBAR 34 SRBAC
BOSNA I HERCEGOVINA