Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Дрим Тим се надигравао са београдским Партизаном

Дрим Тим се надигравао са београдским Партизаном

Школа фудбала “Дрим Тим” из Српца наставља са учешћем на реномираним фудбалским турнирима у земљи и региону а један од њих, Борац куп, одржан је протеклог викенда у Бањалуци у организацији Фудбалског клуба “Борац”.

Јаки противници из Србије, Хрватске и Републике Српске били су прави изазов за талентоване србачке фудбалере који су дали максимум да се прикажу у добром свјетлу а најбољи резултат остварила је генерација 2013. која је стигла до полуфинала.

Тренер Дражен Драгосављевић каже да су њихови пулени на путу до финала савладали Раднички из Kрагујевца и у четвртфиналу новосадску Војводину, али је београдски Партизан у полуфиналу ипак био превелик залогај.

“Било је заиста квалитетних противника, неке смо савладали али је умор учинио своје и на крају смо се морали задовољити четвртим мјестом. Најважније од свега је да смо показали да напредујемо на сваком турниру и идемо узлазном путањом”, рекао је Драгосављевић.

На турниру су наступиле и генерације Дрим Тима 2012, 2014. и 2015. које су такође приказале добре игре али су вирусна обољења међу играчима утицала да не буду комплетни на овим утакмицама.

“Показали смо снагу, квалитет, борбеност, спортско понашање и по ко зна који пут Србац представили и промовисали у најбољем свјетлу”, рекао је тренер Драган Тенџерић.