Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Слогини омладинци учествују у Зимској фудбалској лиги у Бањалуци

Слогини омладинци учествују у Зимској фудбалској лиги у Бањалуци

Омладински погон Фудбалског клуба Слога из Српца чине 63 дјечака узраста од 2008. до 2014. годишта који су од суботе 12. новембра започели такмичење у Зимској лиги у фудбалу која се игра у спортском центру “Фарма Пром спорт” у Бањалуци и трајаће током зимског периода.

Седам Слогиних селекција одиграло је прве утакмице и остварило двије побједе, два ремија и три пораза, што је солидан резултат на почетку овог такмичења које ће трајати до марта. До побједа су дошле обје селекције пионира Слоге а наредне утакмице играју се 27. новембра.

Најстарији међу омладинцима Слоге наступају и у такмичењима под окриљем Фудбалског савеза Републике Српске. Пионири и кадети Слоге играју званичне утакмице у Подручној омладинској лиги Градишка гдје се на крају јесењег дијела сезоне налазе међу три најбоље екипе на табели.

Са подмлатком Слоге раде тренери Славко Вујић, Бранимир Дабић, Горан Зеленац и Јовица Ракић. Због хладнијег времена, тренинзи су са терена градског стадиона пребачени у салу Основне школе “Јован Јовановић Змај” Србац гдје се одвијају једном и у спортској дворани “9. јануар” два пута седмично.

Доласком топлијих дана, омладинци Слоге ће поново тренирати на стадиону нашег друголигаша, гдје су постављени и рефлектори на помоћном терену за ноћне тренинге.

Чланарина је симболична и износи 10 KМ а сви заинтересовани који желе да се прикључе Слогиној фудбалској школи могу контактирати неког од тренера.

Руководство Слоге упућује захвалност родитељима који пружају подршку клубу у раду са њиховом дјецом и који су помогли одлазак и учешће у Зимској лиги, односно обезбиједили новчана средства за котизацију за такмичење.