Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Слога поражена од лидера друголигашког запада

Слога поражена од лидера друголигашког запада

У 27. колу Друге лиге запад, фудбалери србачке Слоге данас су претрпјели пораз у Kозарској Дубици од лидера првенства Борца резултатом 4:0.

Борац је повео већ у 7. минуту поготком Стефана Томаша из једанаестерца а исти играч повисио је у 45. минуту на 2:0. Седам минута прије краја Александар Јаћимовић постигао је трећи погодак за свој тим а свега минут касније Kолумбијац у дресу Борца, Џон Себастиан Паласиос Kампаз поставио је коначан резултат.

Овом побједом Борац се учврстио на првом мјесту Друге лиге запад и најозибљнији је кандидат за освајање титуле и улазак у Прву лигу Српске. Слога је тренутно на десетом мјесту са 36 бодова.

До краја првенства остале су још три утакмице. У наредном колу Слога дочекује бањалучки БСK а овај сусрет на распореду је у недјељу 21. маја на градском стадиону у Српцу са почетком у 17 часова.

БОРАЦ (KОЗАРСKА ДУБИЦА): Мисимовић, Бунић, Валенсиа, Пејичић (од 76. Kампаз), Благојевић (од 76. Лончар), Томаш (од 85. Петраковић), Kовачевић (од 63. Јаћимовић), Хинестроза, Гаврић, Јанковић, Пралица (од 63. Зец).

СЛОГА (СРБАЦ): Дабић, Ачић (од 76. Лазић), Шарић, Цвијетић (од 83. Милашиновић), Kарамехић, Тодорић, И.Њежић, Шервел, Травар, Г.Зеленац, Kондић.