Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Слога од 27. јануара креће са припремама

Фудбалери србачке Слоге од 27. јануара крећу са припремама за прољећни дио првенства у Другој лиги Републике Српске, група запад.

У припремном дијелу планирано је одигравање пријатељских утакмица против Слоге ДИПО из Горњих Подградаца, Црног Врха из Јаружана, Kозаре из Градишке, Обрадовца и Лијевча из Нове Тополе.

Предсједник клуба Бранко Граховац каже да ће играчки кадар углавном остати на окупу, а намјера стручног штаба је да у својим редовима задржи најбољег стријелца клуба, Николу Kопању, који је у досадашњем току шампионата постигао 12 погодака и трећи је стријелац Друге лиге запад.

“Ради се о квалитетном играчу за којим влада велики интерес клубова у окружењу и наше опредјељење је да га задржимо по сваку цијену”, рекао је Граховац.

Он додаје да је у плану довођење још неколико играча, прије свега нападача, како би се побољшала ефикасност и остварио крајњи циљ, а то је пласман у горњи дио табеле.

“Не кријемо да су међу нашим жељама Стефан Kршић који је играо за бањалучки Жељезничар, Травник и друге клубове у Републици Српској и Федерацији БиХ, као и Предраг Пралица који је један од најбољих стријелаца Торпеда из Церовљана, члана Подручне лиге Градишка”, истакао је Граховац.

Први дио сезоне Слога је окончала на десетом мјесту са пет побједа једним ремијем и седам пораза а најувјерљивију побједу остварила је у посљедњем колу јесењег дијела првенства када је са 9:0 декласирала Пролетер из Теслића.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *