Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Прослављен Дан Основне школе “Доситеј Обрадовић” Разбој

Прослављен Дан Основне школе “Доситеј Обрадовић” Разбој

У Основној школи “Доситеј Обрадовић” Разбој јуче је разним активностима обиљежен Дан школе и ученичких постигнућа.

Обиљежавање је почело кросом у централној школи у Разбоју и подручној школи у Kукуљама, а настављено је спортским такмичењима у фудбалу и играма без граница.

Активностима је присуствовао министар трговине и туризма Денис Шулић, који је обишао школу и разговарао са ученицима који су му уручили своје радове. Осим министра, присуствовали су начелник општине Млађан Драгосављевић, потпредсједник Народне скупштине Републике Српске Ања Љубојевић, секретар Народне скупштине РС Марија Ђуран и посланици у Народној скупштини РС Ранка Перић Ромић и Радојица Видовић, као и одборник Скупштине општине Србац Синиша Пантелић.

Директорица школе Силвана Секулић је најуспјешнијим ученицима уручила дипломе, поздравила присутне и захвалила колегама и гостима који су дошли.

“Заиста смо поносни на успјехе наших ученика, а желим да истакнем да су из наше школе потекли бројни еминентни стручњаци чији су успјеси познати и ван граница Републике Српске. Ученици су током протеклих годину дана остварили бројне запажене резултате на општинским и вишим нивоима такмичења, тако да им овим путем честитам и изражавам задовољство што су нашу школу представили на најбољи начин. Надам се да ће тако бити и убудуће и захваљујем гостима што су издвојили вријеме да данас буду са нама”, рекла је Секулић.

Robo Gallery: You didn’t select any Robo Gallery item in editor. Please select one from the list or create new gallery