Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Приредба “100 дана ђака првака” у основној школи у Разбоју

Приредба “100 дана ђака првака” у основној школи у Разбоју

Уз рецитацију, плес и цртеже првачићи Основне школе “Доситеј Обрадовић” Разбој обиљежили су 100 дана ђака првака.

Првачићи подручних основних школа у Kукуљама, Разбоју Љевчанском и Пријебљезима јутрос су показали шта су све научили током првих 100 дана свог основног образовања и у раду са својим учитељицама Радом Антонић, Драганом Ђуричић и Ружицом Тољан.

“Овом приредбом обиљежавамо мали јубилеј школовања наших најмлађих ученика. На овај начин просвјетним радницима и родитељима показујемо шта су научила дјеца којој изражавам добродошлицу у нашу школу и желим им много успјеха у даљем образовању”, рекла је директорица школе Силвана Секулић.

Учитељица из подручне школе у Kукуљама, Рада Антонић, каже да је ово прилика да са родитељима разговарају о даљој сарадњи и да на забаван начин дјеци покажу да је образовање веома важно.

“Угостили смо родитеље првачића са којим смо разговарали о даљој сарадњи, јер као што је познато најважнија је сарадња на релацији родитељ – наставник како бисмо добили квалитетног ученика. Ученици су усмено са учитељицама прошли њихов рад за 100 дана и задивили својим знањем. Можемо слободно рећи да ће ово бити једна од успјешнијих генерација. Сталну подршку у раду првачићима у Kукуљама пружа продужени боравак које воде Снежана Лендић, Дијана Kуваља и Маријана Продановић”, рекла је Антонић.