Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Празник фудбала у Српцу у недјељу 21. маја: Kадети Слоге славе титулу а сениори и фудбалерке Слоге играју дербије кола

Празник фудбала у Српцу у недјељу 21. маја: Kадети Слоге славе титулу а сениори и фудбалерке Слоге играју дербије кола

Градски стадион у Српцу у недјељу 21. маја биће поприште бројних фудбалских дешавања која ће бити атрактивна за заљубљенике најважније споредне ствари на свијету.

У 10 часова одиграће се посљедња утакмица у овој сезони Подручне лиге ПФС Градишка за кадете у којој је екипа србачке Слоге доминантно стигла до титуле без иједног пораза. Омладинци Слоге прије задњег кола имају осам побједа и три ремија и оставили су другопласиране Дубраве на другом мјесту са чак осам бодова разлике.

Слогини кадети ће тако на најљепши начин, пред својим навијачима, прославити освајање титуле а ривал у посљедњем коли ће им бити Слога из Трна.

Након ове утакмице од 12.30 часова на распореду је сусрет Прве лиге Републике Српске за жене у којем ће фудбалерке Слоге, у дербију кола, дочекати лидера на табели Слогу из Приједора. Очекује се квалитетна фудбалска представа а ова утакмица могла би ријешити бројне дилеме када је у питању трка за првака Републике Српске.

У посљедњој утакмици овог дана, сениори Слоге у 17 часова, у 28. колу Друге лиге запад, дочекују бањалучки БСK. Овај сусрет биће такође атрактиван за публику јер је БСK други на табели и у случају пораза изгубиће и теоретске шансе за освајање титуле првака Друге лиге.

Позивају се навијачи и други љубитељи фудбала да подрже наше тимове и уживају у истинском фудбалском празнику!