Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Почиње хуманитарна акција “Буди ми пријатељ”

Почиње хуманитарна акција “Буди ми пријатељ”

Удружење грађана “Ц.Е.З.А.Р” из Српца организује већ једанаесту годину заредом хуманитарну акцију “Буди ми пријатељ” у циљу набавке школског прибора за ученике слабијег имовног стања.

Волонтери Цезара припремили су теглице-касице које ће се ових дана наћи на око 50 различитих локација широм општине Србац.

“Будите пријатељ и помозите нам да напунимо теглице а сав приход од уплата биће усмјерен за набавку школског прибора. У протеклих 11 година напунили смо преко хиљаду школских руксака”, рекла је извршни директор Цезара, Тања Шњегота.

Она додаје да се акција реализује са Центром за социјални рад Србац а теглице-касице ће бити постављене до средине августа

“Уколико нису постављене у вашој установи, фирми, трговачкој или угоститељској радњи, јавите нам се и врло радо ћемо их доставити. Такође, уколико желите да додатно подржите акцију, можете извршити новчане уплате”, рекла је Шњегота.

Уплате се врше на број рачуна који је отворен у НЛБ банци: 5620108119577841 и на девизни рачун IBAN: BA395620998147412092, SWIFT: RAZBBA22. Носиилац рачуна: Удружење грађана “Ц.Е.З.А.Р.”, улица Здравка Челара 29, 78 420 Србац.

“За сваку подршку смо неизмјерно захвални и сваког пријатеља/донатора ћемо медијски промовисати”, поручују из Цезара.