Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Почела реконструкција паркинг простора код занатског центра у Српцу

Грађевинско предузеће „Градис инвест“ из Српца почело је са радовима на модернизацији паркинг простора код занатског центра у Српцу за шта је из средстава Владе Републике Српске издвојено 24.424 KМ.

Радови ће се одвијати у наредних неколико дана а овај простор биће пресвучен асфалтном масом и обиљежен паркинг мјестима, чиме ће се у значајној мјери уљепшати ужи дио градског језгра.

Начелник општине Млађан Драгосављевић каже да се ради о наставку реконструкције путева и улица у Српцу, у склопу Плана капиталних инвестиција за прошлу годину, за шта је Влада Републике Српске издвојила 200 хиљада KМ.

„Ради се о пројектима који су уговорени у прошлој години са Владом Републике Српске. До сада смо у склопу овог аранжмана реконструисали и асфалтирали пут у Kаоцима према мјесном гробљу у дужини од 110 метара, пут у Разбоју Љевчанском који спаја нашу општину са Градишком у дужини од 600 метара и пут у Жупском Разбоју у дужини од 230 метара. Модернизована је и асфалтирана и Улица слободе на болничком брду у Српцу у дужини од 250 метара“, рекао је начелник Драгосављевић.

Он додаје да ће паралелно са овим радовима бити извршена модернизација пута у Kобашу, на Мотајичком путу, у дужини од 200 метара, као и спајање тротоара између улица Моме Видовића и Сарајевске у Српцу.

„Преостаје нам још да извршимо санацију приступног пута према пословној згради ПС 12 у центру Српца, који води од улице 11. новембра, што такође планирамо у скоријем периоду“, рекао је начелник Драгосављевић.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *