Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Потребни волонтери за тениски спектакл “Српска Опен 2023” у Бањалуци

Потребни волонтери за тениски спектакл “Српска Опен 2023” у Бањалуци

Волонтерски сервис Републике Српске позива све оне који су посвећени и вриједни да постану дио тима волонтера и у априлу учествују у организацији тениског спектакла у Бањалуци.

Професионални тениски турнир “Српска Опен 2023”, одржаће се од 16. до 23. априла у Бањалуци, и то ће бити највећи тениски и спортски догађај у региону, на којем ће учествовати неки од најбољих тенисера данашњице, међу којима је и најбољи тенисер на свијету – Новак Ђоковић.

Kако би организација догађаја прошла беспријекорно, неопходна је помоћ вриједних и посвећених волонтера, који представљају најважнији дио турнира.

Организатори су отворили позив за волонтере који желе да буду дио тениског спектакла, да стекну непроцјењиво искуство, упознају нове људе, уживају у спектакуларним тениским мечевима, као и оне који својим радом и знањем желе да допринесу организацији Српска Опен турнира у Бањалуци.

За позицију једног од више од 300 волонтера заинтересовани се могу пријавити попуњавањем формулара на линку https://srpskaopen.org/volonteri/

“Српска Опен 2023” турнир омогућиће свима онима који постану дио тима волонтера да упознају играче на терену и ван њега, пружају им асистенцију, учествују у спровођењу активности са учесницима и публиком, помажу медијском тиму и тиму за логистику и координацију и буду дио финалне церемоније дођеле пехара.

Напомена: Пријављени волонтери морају имати минимално 15 година.