Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Потребна средства за вањску столарију и фасаду за “Кућу од срца”

Потребна средства за вањску столарију и фасаду за “Кућу од срца”

За завршетак радова на изградњи нове куће за самохрану мајку Невену Игњатић и њено двоје дјеце потребно је прикупити новчана средства за ваџску столарију и фасаду због чега је и даље потребна помоћ донатора, изјавио је координатор хуманитарне акције “Кућа од срца”, Бранко Граховац.

Он додаје да ће се морати прикупити између шест и седам хиљада КМ чиме ће изградња овог стамбеног објекта бити окончана.

“Преостало је да прикупимо још мало новца како бисмо радове привели крају и позивам све хуманисте који су у могућности да помогну како бисмо ову породицу што прије уселили у нови дом”, рекао је Граховац.

Наредних дана очекује се завршетак радова на унутрашњој фасади и постављању утичница и прекидача за шта су већ обезбијеђена средства.
“Након тога ћемо поставити нови намјештај и бијелу технику коју смо купили ових дана у износу од 6100 КМ” је Граховац.

Према његовим ријечима, завршени су и радови у купатилу које је бесплатно извела водоинсталатерска фирма “ЗБ-Монт” у власништву Зорана Балатуновића.

“Од самог почетка изградње куће је био са нама и све радове извео бесплатно. Долазио је сваки пут одмах по нашем позиву иако је свакодневно заузет бројним активностима у својој фирми”, нагласио је Граховац.

Он се захвалио донаторима који су посљедњих дана уплатили новчана средства, а у питању су: Ранко Недић 100 КМ, Бранко Стојковић и Милан из Минхена по 50 евра и Мирко Буквић 50 КМ.

Посебну захвалност дугује Данијелу Глигорићу из Жупског Разбоја који већ у два наврата прикупља новац од својих суграђана, као и свим другим мјештанима овог села који су индивидуално уплатили новац у 2023. години, а у питању су: Миодраг Бурдељ 200 КМ, Живко Глигорић и Вољенка и Стево Личинар по 100 КМ, Недељко и Верољуб Игњатић по 50 евра, Ивица Рејдук, Невена Игњатић, Срђан Симић и Драгиша Личинар по 20 евра, Небојша Игњатић 50 КМ, Слађан Смиљанић 30 КМ, а по 20 КМ дониртали су Веселко Глигорић, Јово Мијаљевић, Милован Глигорић, Витомир Игњатић, Дамјан Стојковић, Горан Млатијановић и Драго Игњатић.

Донације за завршетак радова и даље се могу уплатити на број жиро рачуна: 567 353 27 000047 98 са назнаком “Хуманитарна помоћ за Невену Игњатић” а новчана помоћ се може донијети и у кафе бар “Дом” у центру Српца у времену од 8 до 14 часова.

Упутство за плаћање на девизни рачун:
INTETRMEDIAR BANК:
SWIFT CODE: RZBAATWW
RAIFFEISEN BANК INTERNATIONAL AG VIENNA.
SWIFT CODE: SABRBA2B

ATOS BANК A.D.
BANJALUКA
BENEFICIARY CUSTOMER:
/BA395673530000069162
11.NOVEMBAR 34 SRBAC
BOSNA I HERCEGOVINA