Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Породица Робак уручила донацију удружењу Извор

Породица Робак уручила донацију удружењу Извор

Породица Ивице и Иванке Робак, који воде поријекло из Расавца, а већ 30 година живе и раде у Аустрији, одлучила је данас да уручи скромну донацију Удружењу родитеља и дјеце са посебним потребама “Извор“.

Ивица каже да су се кроз медије упознали са радом Извора и у разговору са сином одлучили овом удружењу поклонити синтисајзер марке Corg X5D.

“Жељели смо да са тим инструментом омогућимо члану удружења, музичару Дејану Ристићу, боље услове за рад и да настави да увесељава све чланове Извора“, каже Ивица.

У Извору наводе да Дејан често разгали атмосферу у удружењу а посветио им је и једну од својих пјесама.

Дејан каже да је прије пар дана отворио друштвену мрежу Фејсбук и видио поруку породице Робак да желе да му поклоне синтисајзер.

“Обрадовали су ме и мислим да је овај њихов поклон реакција на моју акцију, односно на све пјесме које сам објавио. Захваљујем им се лично, а то ћу чинити и кроз моје пјесме које будем објављивао у наредном периоду“, изјавио је Дејан.

Директорица удружења Извор, Мира Татић, сматра да је поклон отишао у праве руке и да ће га Дејан на најбољи начин искористити и наставити са компоновањем нових пјесама. Она се захвалила породици Робак на новчаној донацији коју су поклонили удружењу.

“Одлучили смо да клавијатуру поклонимо Дејану јер знамо да ће он доћи у наше удружење кад год је потребно да својом музиком уљепша наша дружења. Хвала породици Робак и на новчаној донацији од 100 евра које ћемо искористити за празнике који су пред нама“, рекла је Татић.