Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Полет и Дрим Тим удружили снаге за будућност србачког фудбала

Полет и Дрим Тим удружили снаге за будућност србачког фудбала

У организацији Школе фудбала “Дрим Тим” у суботу 15. октобра у спортској дворани “9. јануар” у Српцу одржан је турнир на којем су снаге одмјерили родитељи дјеце која су полазници ове школе и тренери, а виђено је доста голова и прегршт лијепих потеза.

Након турнира је услиједио састанак на којем је сумирано шта је до сада урађено, а направљене су и смјернице за наредни период.

Директор и тренер Дрим Тима, Дражен Драгосављевић, каже да је договорена сарадња са Фудбалским клубом “Полет” из Малих Ситнеша тако да ће њихови дјечаци у будућности имати прилику да под именом ОФK “Полет-Дрим Тим” играју такмичарске, односно првенствене утакмице са најбољим клубовима у Републици Српској.

“Желим да се захвалим родитељима што су препознали напор који улажемо да обезбиједимо што боље услове за тренирање и увијек су ту да радо подрже наше идеје. Захваљујемо и руководству Полета, сматрамо да је ово велики корак, како за њих, тако и за Дрим Тим и јако смо срећни што је постигнут договор који ће, сигурни смо, додатно појачати квалитет самог рада и тренирања”, рекао је Драгосављевић.

Дрим Тим је недавно појачао свој тренерски кадар којем су прикључени Асмир Авдукић и Огњен Шатара, као тренери голмана.

Асмир је био учесник свјетског првенства у Бразилу 2014. године са репрезентацијом БиХ а тренутно је тренер сениорске екипе ФK Жељезницар Спорт Тим Бања Лука и посједује УЕФА А лиценцу. Огњен Шатара је тренер голмана у ФK Жељезничар Спорт Тим и професор физичког васпитања и спорта, а посједује УЕФА Б голманску лиценцу.

Ових дана Дрим Тим је добио донацију од пријатеља клуба, Дамјана Kнежевића и Стеве Топића у виду нових фудбалских лопти које ће у великој мјери олакшати рад са фудбалерима.

У Дрим Тиму континуирано врше упис нових чланова рођених у периоду 2009-2018. године, а за више информација, контактирајте бројеве телефона: 065/942-179 (Дражен), 065/701-982 (Јована), 066/090-343 (Драган), 066/750-884 (Милован).