Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Подјела кромпира у Српцу у петак 16. априла

Удружење повртара Републике Српске у сарадњи са повртарима Општине Србац организоваће у Српцу акцију подјеле око пет тона кромпира од чега ће једну тону одвести у Дјечији вртић “Наша радост“ Србац, а остале количине ће бити подијељене грађанима у врећицама од по 10 килограма.

Члан удружења Радојица Видовић, каже да ову акцију реализују и у Српцу свјесни ситуације са пандемијом вируса корона, а након што су у оквиру акције „Наше мало неком значи много“ грађанима и установама у Бањалуци и Градишци подјелили конзумни кромпир. На овај начин желе да помогну свим грађанима, без обзира да ли су запослени или не.

Акција подјеле кромпира заинтересованим грађанима општине Србац планирана је у петак 16. априла са почетком у 10.30 часова на пункту између зграде Водовода и Ватрогасне јединице Србац и трајаће до 15 часова.

Видовић каже да су прошлог прољећа засијали веће количине поврћа и желе на овај начин да одређеном количином помогну онима којима је то потребно.

“Kоличина за преузимање није ограничена, па позивам грађане да дођу и преузму наш домаћи кромпир који је произведен у Лијевче пољу. Сигуран сам да ће им добро доћи” рекао је Видовић.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *