Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Подијељено 50 прехрамбених пакета за борачке категорије

Борачка организација општине Србац, у сарадњи са Општинском управом, уручила је традиционално поводом васкршњих празника 40 прехрамбених пакета за демобилисане борце Војске Републике Српске, а уз помоћ општине обезбијеђено је и 10 пакета за чланове Општинске организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила.

„Додјела пакета за чланове Борачке организације обављена је на приједлог предсједника мјесних борачких организација који су доставили спискове демобилисаних бораца којима би требало ове године да се уручи симболична помоћ“, рекао је предсједник Борачке организације Србац, Горан Плотан, и додао да је ово симболичан гест према демобилисаним борцима који доказује да они нису заборављени.

Данашњем скупу присуствовао је и начелник општине Млађан Драгосављевић који је још једном похвалио рад Борачке организације, а посебно Фонда солидарности, и честитао Васркрс свим демобилисаним борцима Војске Републике Српске.

На симболичној помоћи у име демобилисаних бораца захвалност су упутили Горан Вукић из Лилића и Радивоје Kотур из Српца који су истакли да више од ових пакета значи то што се и њих неко сјетио пред овај велики хришћански празник. Они су поручили да традицију треба наставити и истакли да сљедеће године пакете треба да добију и други демобилисани борци.

„Борачка организација ће уручити пакете и за пет бораца Војске Републике Српске исламске вјероисповијести, поводом исламског празника Бајрама, 10. маја, по чему је србачка организација јединствена у Републици Српској“, нагласио је Горан Плотан.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *