Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Петнаести слет планинара на Мотајици у недјељу 16. јула

Петнаести слет планинара на Мотајици у недјељу 16. јула

Планинарско друштво „Видета“ из Српца организује 15. слет планинара на Мотајици у недјељу 16. јула на стази дужине 13 километара.

Окупљање учесника предвиђено је од 8 до 8.45 часова у Етно излетишту „Ћирић“ гдје ће се планинари освјежити кафом и чајем.

У 9 часова је предвиђен полазак на стазу, која иде кроз шуму и већим дијелом кроз хладовину а око 12 часова планиран је долазак на врх Мотајице, Градину, гдје ће се учесници одморити и окријепити.

У 13 часова се креће до планинарске куће „Митров точак“ гдје се долазак очекује око 15 часова. За све учеснике обезбијеђен је ручак, освјежење, додјела захвалница и дружење.

Заинтересовани учесници могу доћи и у суботу 15. јула у поподневним часовима код планинарске куће „Митров точак“ гдје могу преноћити (смјештај у властитим шаторима).

Kомби, аута и друга превозна средства на дан манифестације, у недјељу 16. јула, моћи ће се оставити на паркингу етно-излетишта, а за возаче и све учеснике биће обезбијеђен превоз по завршетку слета од кампа „Митров точак“ до њихових возила.

Додатне информације се могу добити на број телефона 065/583-706 (Вера) и 065/433-089 (Сретен). Долазак је потребно потврдити до 13. јула 2023. године.