Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Основна школа у Српцу добила нову информатичку опрему

Основна школа у Српцу добила нову информатичку опрему

У склопу пројекта фазе 3 Министарства просвјете и културе Републике Српске, под називом „Опремање васпитно-образовних установа рачунарском опремом и софтвером“, Основна школа “Јован Јовановић-Змај“ Србац добила је крајем децембра шест нових пројектора.

Директорица школе Мануела Рађевић-Јокић захвалила се министарству на подршци и додала да до краја јануара очекују још два или три лаптопа.

„У склопу овог пројекта, фаза један, од министарства смо у априлу прошле године добили пет лаптопа и 15 приручника “Оффице 365” за образовање, а затим у децембру још шест пројектора. Нове пројекторе смо распоредили у подручне школе Kобаш, Ножичко и Повелич а два лаптопа за централну школу у Српцу“, рекла је Рађевић-Јокић.

Она каже да су извршене припреме за почетак другог полугодишта, а редовна настава ће почети у понеђељак 23. јануара.

„Поводом школске славе, Савиндана, школски хор и талентовани ученици наше школе узеће учешће на Светосавској академији која ће по први пут ове године бити одржана у храму Васкрсења Христовог у Српцу у четвртак 26. јануара. Ломљење славског колача и славски ручак планирамо 27. јануара у фискултурној сали школе са почетком у 14 часова“, рекла је Рађевић-Јокић.