Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Одржан пријем за пензионисане раднике Општинске управе

Одржан пријем за пензионисане раднике Општинске управе

Синдикат Општинске управе Србац сваке године пред божићне празнике организује традиционално дружење са пензионерима који су некада радили у Општинској управи или организационим јединицама које су наслоњене на финансирање из општинског буџета.

На данашњем пријему у згради општине пензионерима је добродошлицу пожелио предсједник Синдикалне организације, Боривоје Врсајковић, који им је пожелио добро здравље и срећне наступајуће јануарске празнике.

Дружењу су присуствовали замјеник начелника општине Владимир Гужвић и предсједник Скупштине општине Србац Милош Будић.

Гужвић је рекао да је ово мали знак пажње према бившим радницима који су уградили дио свог радног вијека у ову институцију.

“Ово је традиција коју ћемо наставити и наредних година. Надам се да ћете ово дружење искористити за подсјећање на неке лијепе тренутке које сте провели у локалној управи. Желим вам много среће и здравља у овој години”, рекао је Гужвић.

Предсједник Скупштине општине Милош Будић присјетио се година заједничког рада са већином садашњих пензионера и изразио наду да ће га за пар година примити у своје друштво.

“Желим да у здрављу проведете предстојеће празнике и читаву ову годину и да се поново састанемо истим поводом сљедеће године у истом саставу”, рекао је Будић.

У име пензионера захвалила се Брана Сладић.

“Ово је традиција којој се изнова радујемо и не треба је прекидати јер ће они који су данас радно активни брзо стићи у наше године. И ја сам мислила да је до пензије далеко али сам се увјерила да године лете и пензија је неминовност која нас све чека на крају радног пута. Хвала вам што нас нисте заборавили“, рекла је Сладић.

Организатор се потрудио да за пензионере припреми скромну закуску и пригодне поклоне.