Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Одржана 14. сједница Предсједништва Борачке организације Србац

Одржана 14. сједница Предсједништва Борачке организације Србац

Предсједништво Борачке организације општине Србац одржало је у петак 14. редовну сједницу која је имала извјештајни карактер.

По ријечима предсједника Предсједништва Драгана Алексића, на дневном реду су се нашли годишњи документи а након конструктивне расправе усвојени су Извјештаји о раду Предсједништва и Стручне службе за 2021. годину, те Програми рада за 2022. годину.

Усвојен је и Извјештај о приходима и расходима за 2021. годину, извјештај пописне комисије, те Финансијски план Борачке организације за текућу годину, а донесене су и одлуке о најнижој цијени рада и висини благајничког максимума за 2022. годину.

Kонстатовано је да је Борачка организација општине Србац у прошлој години испунила свој програм рада, као и да су финансијска средства трошена намјенски и у складу са Финансијским планом.

Посебну пажњу чланови Предсједништва су обратили на информацију о току радова на изградњи спомен-обиљежја у Мјесној заједници Kобаш, гдје су усвојени одређени закључци који ће бити упућени према надлежној општинској комисији за споменике и спомен-обиљежја.

Усвојен је и закључак да се 11. априла текуће године одржи шеста редовна сједница Скупштине Борачке организације општине Србац.

BosnianCroatianEnglishFrenchGermanItalianRussianSerbianSpanish