Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Објављена прелиминарна ранг листа за додјелу 30 пластеника

Начелник општине Млађан Драгосављевић објавио је данас прелиминарну ранг листу за додјелу 30 пластеника за србачке пољопривреднике коју Општина Србац реализује кроз фазу 2 пројекта са Инвестиционо-развојном банком Републике Српске.

Марко Михољчић, начелник Одјељења за привреду, пољопривреду и друштвене дјелатности, рекао је да је интерес за додјелу пластеника био највећи до сада. Пријавило се 72 пољопривредника, а кроз овај пројекат додјељује се 30 пластеника.

“Комисија је изашла на терен и извршила бодовање свих потенцијалних кандидата. Након објаве прелиминарне ранг листе биће остављен рок од осам дана за жалбе и притужбе“, рекао је Михољчић.

Он додаје да се ради о додјели пластеника од 100 метара квадратних са системом за наводњавање и садним материјалом.

“Сви пољопривредници који ће добити пластенике проћи ће двије обуке са стручним лицима а очекујемо да ће пластеници бити постављени до краја априла”, истакао је Михољчић.

Сви они који нису овог пута успјели да добију пластеник, према ријечима Михољчића, не треба да буду разочарани јер ће Општина Србац у току ове године реализовати још најмање два пројекта за додјелу пластеника.

,,Први ће бити реализован већ на љето, а ријеч је о сарадњи са невладином организацијом ,,МАИД“ у склопу које ће бити додијељено 20 пластеника. Други је пројекат додјеле осам пластеника за социјалне категорије становништва а биће реализован у сарадњи са једном њемачком невладином организацијом. За додјелу ових пластеника моћи ће аплицирати само корисници који се налазе на списковима Центра за социјални рад више од двије године“, нагласио је Михољчић.

Прелиминарну ранг листу можете погледати кликом на овај линк. види…

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *