Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Новогодишња приредба у Основној школи “Вук Kараџић” у Ситнешима

Новогодишња приредба у Основној школи “Вук Kараџић” у Ситнешима

Kрај првог полугодишта школске 2022/23. године у Основној школи “Вук Kараџић“ у Ситнешима и свим подручним школама обиљежен је весело, у духу новогодишњих празника, приредбама ученика и подјелом поклон пакетића.

Јуче су у Ситнешима ученици од првог до петог разреда, као и сваке године, припремили прикладан програм за родитеље и раднике школе и извели рецитације, игроказе, пјесме и плесове.

Након програма, ученици су у улогама малих Дједа Мразова подијелили новогодишње пакетиће ученицима нижих разреда.

“Донатор пакетића ученицима од првог до петог разреда у централној и подручним школама је била фирма “Систем екологика“ из Ситнеша. Све ученике првог разреда изненадили су и пакетићи за Светог Николу које је донирао свештеник Ненад Ђурић и новогодишњи пакетићи које је првачићима уручио одборник Александар Бабић. Првом разреду у Ћукалима новогодишње пакетиће је донирао и Милош Вукота”, рекла је директорица школе Весна Савић.

Она додаје да су у подручној школи у Горњој Лепеници ученици добили новогодишње пакетиће од Синише и Сњежане Адамовић, док су у подручној школи у Горњим Срђевићима ученицима донирали пакетиће Раде Гудаловић, као и брачни пар Вученовић који се налази на привременом раду у Аустрији.

Наставници и ученици се захваљују донаторима и желе срећну Нову годину и предстојеће празнике.