Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Нови производ Удружења жена Србац у Крајишкој кући, након пекмеза стигли и медењаци

У Крајишкој кући у Бањалуци од данас се може купити још један производ Удружења жена Србац а ради се о медењацима које прави чланица удружења Мара Митрић.

Производ је успјешно прошао хемијску анализу и показао одличан квалитет овог слаткиша. Медењаци су лијепо дизајнирани и могу се купити у различитим облицима, са мотивима змијањског веза, срца са љубавним порукама и другим мотивима.

“Јако смо поносне и срећне што је Мара дио нашег удружења и што из дана у дан показујемо квалитет и напредак у свом раду”, рекла је предсједница удружења Весна Смиљанић.

Она подсјећа да је од 31. децембра на продаји у Крајишкој кући и пекмез од шљива србачких домаћица за кога влада велики интерес и који биљежи солидну продају.

“У преговорима смо да проширимо сарадњу са Крајишком кућом и ускоро пласирамо нове производе, а за сада је у плану пекмез од малина и благи ајвар”, рекла је Смиљанић.

Њихово удружење, које окупља преко 60 жена, недавно је одржало годишњу скупштину на којој су обављене припреме за предстојећи сајам који ће се одржати 5. марта у Дому културе, чиме ће се обиљежити прва годишњица постојања и рада.

У плану је и одржавање сајма поводом Међународног дана жена који ће се одржати 7. и 8. марта гдје ће бити изложени сви производи чланица удружења, тако да ће Српчани бити у прилици да по повољним цијенама купе традиционалне домаће специјалитете и поклоне за припаднице љепшег пола.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *