Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Небојша Новаковић из Српца на пријему за пензионисане припаднике МУП-а

Небојша Новаковић из Српца на пријему за пензионисане припаднике МУП-а

Министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач и директор полиције Синиша Kострешевић организовали су поводом Дана полиције и 30 година МУП-а, пријем за пензионисане припаднике Министарства унутрашњих пословa.

Министар Лукач изјавио је да Министарство унутрашњих послова и даље рачуна на помоћ својих пензионисаних припадника у свим ситуацијама, као и на сарадњу са њима.

“Њихово искуство је немјерљиво и они захваљујући свом знању и информацијама могу да помогну садашњим припадницима полиције. Дакле, не одричемо их се и не отписујемо их, а уручили смо им и пензионерске легитимације да могу да се на сваком мјесту идентификују као бивши припадници МУП-а“, рекао је министар Лукач.

Међу пензионисаним припадницима МУП-а био је и Српчанин Небојша Новаковић, који је у пензију отишао са мјеста командира Полицијске станице Србац.

Новаковић је у пензију отишао са 40 година и 8 мјесеци стажа, укључујући бенефиције и ратни стаж. Радни вијек од 27 година (изузимајући ратни стаж и бенефиције) провео је као полицијски службеник Полицијске управе Градишка – Полицијска станица Србац.

Новаковић каже да му је част што је присуствовао пријему, а када је у питању радни вијек, посебну захвалност је изразио грађанима и својим радним колегама.

“С обзиром да сам радни вијек провео у Српцу, желим да захвалим грађанима наше општине на коректној сарадњи и разумијевању за тежак посао полицијских службеника. Такође, захваљујем својим колегама који предано обављају свој посао и са којима је било задовољство радити све ове године. Свим припадницима МУП-а упућујем честитку поводом Дана полиције Републике Српске и желим им много среће и успјеха у даљем раду”, рекао је Новаковић.

BosnianCroatianEnglishFrenchGermanItalianRussianSerbianSpanish