Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Начелник и предсједник честитали православну Нову годину

Начелник и предсједник честитали православну Нову годину

Начелник општине Млађан Драгосављевић и предсједник Скупштине општине Милош Будић упутили су честитку грађанима општине Србац који прослављају Нову годину по јулијанском календару, као и монаштву и свештенству Српске православне цркве, којима желе срећну и благословену Нову 2023. годину.

У честитки су пожељели добро здравље и напредак на личном, породичном и професионалном плану у овој години у којој славимо велики јубилеј, 90 година откако Србац носи своје данашње име.

“Свим грађанима желим да се још више међусобно разумијемо и поштујемо у духу дијалога и толеранције како бисмо градили општину Србац и Републику Српску као просперитетно мјесто за живот и омогућили будућим покољењима да остану на овом подручју и заснују своје породице.

Ових дана славили смо бројне празнике који су на једном мјесту окупили наше породице и драге пријатеље чиме смо још једном потврдили да су духовне вриједности наше највеће благо.

Цијенимо људе око себе, без обзира на политичку, националну и другу припадност, уважавајмо се и сарађујмо на свим животним пољима, јер само заједничким дјеловањем можемо створити бољу будућност на овим просторима и омогућити једнаку шансу за све.

Нека и овај празник протекне у миру, љубави и јединству, уз поштовање свих православних обичаја и традиције нашег народа.

Овим путем упућујем искрене честитке и онима који уз православну Нову годину славе празник Светог Василија Великог као своју крсну славу. Желим да вам славље протекне у срећи и весељу у кругу породице, комшија и драгих пријатеља”, каже се у заједничкој честитки.