Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Напредују радови на уређењу Друштвеног дома у Kукуљама

Радови на унутрашњем уређењу новоизграђеног Друштвеног дома у Kукуљама улазе у завршну фазу.
Предсједник Мјесне заједнице Kукуље Радојица Видовић, на чију су иницијативну реализоване бројне акције у селу које су за циљ имале боље услове живота мјештана свих генерација, подсјећа да је градња објекта почела 2014, а објекат је пуштен у употребу 2016. године. Од тада до данас много се радило како би Дом пружио што боље услове за организовање разних скупова, дружење мјештана, пробе фолклорног друштва и других друштвених догађаја.
Видовић каже да су ових дана завршени радови на кречењу, полагању пода од епоксидне смоле, постављању ригипса и спуштеног стропа, а у наредном периоду преостаје да се уради предулаз, уведе гријење, опреми кухиња и уреди дио паркинг простора.
У склопу Плана капиталних инвестиција Општине Србац планирана су средства за занатске радове, а дио средстава су обезбиједили мјештани, који су на разне начине учествовали у комплетној изградњи објекта.
,,На задовољство свих нас, радови се одвијају без проблема. Иако је, због поштовања епидемиолошких мјера, вирус корона мало успорио планиране активности, успијели смо доста тога да завршимо. Драго нам што мјештани Kукуља имају мјесто за разна окупљања, а сигуран сам да ће по завршетку свих радова Дом бити објекат за понос наше мјесне заједнице. Желим да захвалим свима који учествују у његовој изградњи и уређењу”, рекао је Видовић.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *