Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Млади Kрајишник прољећну сезону отворио ремијем

Млади Kрајишник прољећну сезону отворио ремијем

Фудбалери Младог Kрајишника из Kукуља наставили су након зимске паузе такмичење у Подручној лиги Градишка и освојили бод на домаћем терену против Омладинца из Брестовчине.

Гости су у првом полувремену стигли до вођства али је Млади Kрајишник изједначио већ у наредној прилици преко Младена Угрена. У посљедњим тренуцима меча досуђен је једанаестерац за Kукуљчане али је голман Омладинца одбранио шут капитена Мирослава Бркића.

Радојица Видовић, секретар Младог Kрајишника, рекао је да је њихова екипа имала теренску иницијативу и била ближа побједи али су се на крају морали задовољити ремијем.

“Очекивали смо да ћемо освојити сва три бода али смо задовољни и неријешеним исходом. Трудићемо се да већ у наредној утакмици против Борца из Маглајана побољшамо ефикасност како бисмо се пробили у горњи дио табеле, јер нам је то циљ, а тренутно смо на десетом мјесту”, рекао је Видовић.

Он додаје да је задржана окосница екипе из првог дијела сезоне коју предводи тренер Синиша Бараћ.

Млади Kрајишник ће у недјељу 26. марта прославити 46. годишњицу постојања када ће се у друштвеном дому у Kукуљама одржати донаторско-забавно вече са почетком у 18 часова.

Kуповином лазнице по цијени од 60 KМ, у шта је урачуната вечера и неограничено пиће цијелу ноћ, пружа се помоћ раду клуба.

“На овај начин, уз помоћ донатора и пријатеља, прикупљамо средства која су нам неопходна за функционисање и набавку потребне опреме. Вјерујемо да ће ово бити једно лијепо вече које ће увеличати наш пријатељ и естрадни умјетник Баја Мали Kнинџа а биће организована и томбола са богатим фондом награда”, истакао је Видовић.