Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Малишани вртића посјетили Дјечији град

Малишани вртића посјетили Дјечији град

Полазници Дјечијег вртића “Наша радост“ данас су организовано посјетили Дјечији град у Спортској дворани “9. јануар“ гдје су око два сата уживали у игри на разним справама које нуди овај забавни парк.

Директорица вртића, Богдана Михољчић, каже да су овакви изласци из просторија вртића за дјецу посебно занимљиви, јер имају прилику да истражују нове ствари и забављају се са друговима.

Михољчић је захвалила Општини Србац која је за малишане обезбиједила бесплатне улазнице, али и Центру за културу и спорт Србац на одличној сарадњи.

Директор Центра за културу и спорт, Радован Митраковић, каже да је у дане вашара Србац по трећи пут добио Дјечији град као сјајан вид забаве за најмлађе.

“Сви ми родитељи знамо колико се дјеца радују вашару и одласку у забавни парк, али, с обзиром да је ово мјесец октобар, већ у поподневним часовима почиње да захлађује, тако да је ово одличан начин да се дјеца забаве без обзира на временске прилике. У сарадњи са Општином Србац, организовали смо забаву за полазнике вртића, а обезбиједили смо им и сокиће и слаткише, тако да вјерујем да им је било лијепо“, рекао је Митраковић.

Радно вријеме Дјечијег града је од 16 до 21 час, а цијена улазнице је 6 KМ за сат времена боравка.