Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Излет и награде за основце из Ножичког и Старог Мартинца

Излет и награде за основце из Ножичког и Старог Мартинца

Удружење грађана “Моје Ножичко” организовало је излет за ученике основних школа из Ножичког и Мартинца у склопу традиционалне акције “Најбољи ђак”.

Оснвци су посјетили излетиште “Ћетојевићи” у Јаружанима, а од укупно 91 дјетета које похађа школу у Ножичком и Мартинцу ишло је њих 70.

“На располагању су имали базен, фудбалски и одбојкашки терен, пикадо, стони тенис, роштиљ и лубенице, а додијелили смо и награде”, рекао је предсједник удружења Велимир Микулић.

Признање за најбољег ђака ове године добиле су двије ученице из деветог разреда које су имале исти просјек, Данка Шарић и Александра Божић.

“Честитамо им на оствареном резултату и надамо се да ће и убудуће наставити са успјесима у школи и ван ње. Уручили смо књиге и новчану награду од по 150 KМ. Захваљујемо се свим донаторима, а посебно Миломиру Kнежевићу који је генерални покровитељ акције. Видимо се и сљедеће године по истом основу”, рекао је Микулић.

У оквиру акције “Најбољи ђак”, ученици из Ножичког и Мартинца су прошле године посјетили етно село “Kруг љубави”, које је у Ножичком изградила компанија “МБ Импекс” у власништву Милана Балаћа, гдје су обишли воћњак на површини од 45 хектара а затим уживали у бројним садржајима које нуди ово, све популарније излетиште.