Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Избор најбољих спортиста општине Србац 15. фебруара

У згради Општинске управе данас је одржана прва сједница организационог одбора избора најбољих спортиста општине Србац за 2021. годину на којој је одлучено да се ова манифестација одржи у уторак 15. фебруара са почетком у 18 часова.

Избор се традиционално одржава под покровитељством Општине Србац, а у организацији Радио Српца, деветнаесту годину заредом.

„Данас смо именовали седмочлани стручни жири, усвојили oдлуку о критериjумима и донијели закључак о расписивању јавног позива за доставу приједлога који ће бити отворен од 21. децембра до 21.јануара“, рекао је предсједник организационог одбора манифестације Милош Будић.

Он додаје да спортских резултата и медаља није недостајало и поред пандемије вируса корона, тако да се очекује доста квалитетних приједлога.

“За награду могу бити предложени активни спортисти, учесници спортских такмичења која су организована на нивоу општине Србац, Републике Српске, државног и међудржавног нивоа, најуспјешнији спортски радник, најуспјешнији млади спортиста до 18 година, најуспјешнији спортски клуб и најуспјешнија млада екипа до 18 година“, рекао је Будић.

Из организационог одбора позивају спортске и невладине организације и појединце да своје приједлоге доставе најкасније до 21. јануара 2022. године.

Прошле године за најуспјешнијег спортисту проглашен је Ђорђе Ђурић из Рукометног клуба Србац.