Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Завршница акције “Један слаткиш-једно дијете” у понедјељак 27. децембра

Завршница акције “Један слаткиш-једно дијете” у понедјељак 27. децембра

Додјела пакетића у склопу акције “Један слаткиш-једно дијете” одржаће се у понедјељак 27. децембра у Спортској дворани “9. јануар” у Српцу са почетком у 12 часова.

Хуманитарну акцију седамнаесту годину заредом организује Невладина организација “Миленијум“ у сарадњи са Центром за социјални рад, Црвеним крстом, Удружењем грађана “Ц.Е.З.А.Р.“ и Савјетом ученика Центра средњих школа “Петар Kочић”.

Из Миленијума позивају грађане и привредне субјекте да се придруже у складу са својим могућностима, како би дали допринос за радост и осмијехе социјално угрожене дјеце.

“Акција траје још неколико дана а широм општине, у јавним установама и трговинским објектима, постављене су кутије у које грађани могу оставити слаткише, који ће бити паковани у поклоне”, рекла је извршни директор Миленијума, Санела Видовић.

Она додаје да је могуће уплатити и средства на рачун који је отворен у НЛБ Банци: 562-010-80237501-83.

“Позивам све хуманисте да нам помогну како бисмо пред надолазеће празнике обрадовали малишане из вишечланих и социјално угрожених породица”, рекла је Видовић и додала да ће списак добитника пакета бити направљен у сарадњи са Центром за социјални рад.