Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Емисија „Kараван“ уживо из Српца 9. јула, концерт Гоце Тржан на тргу

Емисија „Kараван“ уживо из Српца 9. јула, концерт Гоце Тржан на тргу

Општина Србац наћи ће се на мапи популарне емисије „Kараван“ која се емитује на Радио -телевизији Републике Српске и која ће управо из наше локалне заједнице бити емитована уживо у суботу 9. јула са градског трга.

Емисија ће трајати од 16 до 19.30 часова и одвијаће се из студија који ће бити постављен на градском тргу и у којем ће водитељи дочекивати саговорнике из друштвеног, културног и јавног живота Српца, а гледаоци ће бити у прилици да виде и мноштво занимљивих прилога.

У троипочасовној емисији биће представљени туристички и други потенцијали Српца, вјерске и културно-историјске знаменитости, талентовани појединци, честити домаћини, успјешни привредници и пољопривредници, људи са необичним занимањима, спортисти, културно-умјетничка друштва…

Гост емисије, између осталих, биће Удружење жена Србац које ће за посјетиоце приредити штанд са ручним радовима, зимницом, сланим и слатким специјалитетима и другим производима који су већ постали препознатљиви широм Српске.

Специјални гост Kаравана биће популарна пјевачица Гоца Тржан која ће отпјевати неколико пјесама, а од 21 час одржаће са бендом цјеловечерњи концерт за Српчане на градском тргу на којем ће извести највеће хитове у каријери дугој преко двије деценије. Покровитељ концерта је Општина Србац.

Позивају се грађани Српца и других општина и градова у окружењу да 9. јула од 16 часова буду наши гости, посјете градски трг за вријеме трајања емисије и дођу на концерт познате србијанске поп звијезде!

Серијал емисија „Kараван“ почиње са емитовањем од 18. јуна на Радио-телевизији Републике Српске, поводом 30. годишњице Јавног сервиса, а симболично ће бити реализовано 30 емисија из општина и градова Српске, Брчко Дистрикта, Новог Сада и Београда.

Емисије ће се емитовати сваке суботе и недјеље од 16 часова све до посљедње недјеље у септембру а екипа РТРС-а обићи ће Kрајину, Мајевицу, Семберију, Поткозарје, Посавину, Херцеговину и сарајевско-романијски крај.

У припреми Kаравана, начелник општине Млађан Драгосављевић је формирао организациони одбор од 16 чланова који ће у наредних мјесец дана обавити све припремне активности како би реализација емисије прошла у најбољем реду, а први састанак одбора одржан је данас у згради Општинске управе.