Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Екипа србачке школе прва на старту друге сезоне квиза „Научи се, човјече“

Екипа србачке школе прва на старту друге сезоне квиза „Научи се, човјече“

Екипа Основне школе “Јован Јовановић Змај” Србац наступала је у првој епизоди друге сезоне ТВ квиза “Научи се, човјече” и освојила прво мјесто и тако се пласирала у четвртфинале.

Тим из Српца састојао се од четири играча који су одговарали на питања: капитена Немање Вученовића, Саше Новаковића, Теодоре Прелић и Елене Вуковић, плесног пара Тее Новаковић и Давида Митровића и спортског пара Бојане Њежић и Дражена Драгосављевића.

“Врло занимљив концепт квиза “Научи се, човјече” захтјева од учесника висок ниво знања, али и бројних вјештина. Иако изгледом, ова пажљиво осмишљена игра, подсјећа на добро познату “Не љути се, човјече”, али суштински се веома разликују. Спортски бонус, тј. такмичење у спорту новина је у квизу у односу на прву сезону”, рекла је координатор Радана Пантелић.

Млади хероји је, такође, нова рубрика у којој ће гледаоци имати прилику да упознају талентовану дјецу широм Републике Српске, а у свакој емисији представљен је један млади херој.

Честитке нашој екипи и њиховом координатору Радани Пантелић и директорки Мануели Рађевић Јокић из жељу да буду најбољи у четвртфиналу.