Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Дружење Слоге поводом завршетка сезоне

Дружење Слоге поводом завршетка сезоне

Фудбалски клуб “Слога” из Српца јуче је организовао вечеру и дружење поводом завршетка сезоне 2022/2023. у Другој лиги запад.

Вечери су присуствовали сви играчи, управни одбор, стручни штаб, пријатељи клуба и начелник општине Млађан Драгосављевић.

Предсједник клуба, Бранко Граховац, рекао је да су искористили прилику да дају оцјену протекле сезоне и разговарају о плановима за наредни период.

“Ово је била прилика да окупимо све људе који су важна подршка раду нашег клуба, а међу њима је био и начелник општине који је дао гаранцију да ће србачка Слога у наредном периоду функционисати као и до сада, то јесте онако како треба да функционише један друголигаш. На дружењу смо анализирали прошлу годину којом смо сви задовољни резултатски, али и оним што смо урадили по питању инфраструктуре”, рекао је Граховац и додао да је опстанак у Другој лиги тренутно задовољавајући резултат.

Граховац каже да је синоћ обављен разговор са фудбалерима по питању играчког кадра и додаје да је шеф стручног штаба, Славко Вујић, изразио жељу да задржи комплетан састав, тако да је постигнут договор да сви играчи остану и за наредну сезону уз два појачања.

Граховац је свим играчима захвалио на коректној сарадњи као и начелнику општине који им пружа финансијску подршку за рад клуба, те Бојану Kојићу који, такође, помаже рад Слоге, истакавши да су у плану разни инфраструктурни радови.

“Поред изградње свлачионица, начелно је договорено да се иде у смјеру асфалтирања атлетске стазе око терена. Није реално да се очекује да то буде готово ове године, али се надамо да ће идуће године ући у план капиталних инвестиција, јер знамо да велики број грађана ту стазу користи за рекреацију”, рекао је Граховац.

Слога је сезону завршила на десетом мјесту са 11 побједа, шест ремија и 13 пораза а успјела је освојити и Kуп Општинског фудбалског савеза Србац чиме је осигурала наставак такмичења у Kупу Републике Српске.