Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Дрим Тим четврти на турниру у Цриквеници, Стефан Пејаковић међу најбољим играчима турнира

Дрим Тим четврти на турниру у Цриквеници, Стефан Пејаковић међу најбољим играчима турнира

У периоду од 16. до 18. јуна, четири генерације Школе фудбала “Дрим Тим” из Српца боравиле су у Цриквеници и учествовале на међународном фудбалском турниру International Youth Football Tournament.

У питању су екипе У9, У10, У11 и У13 а најбољи успјех остварила је генерација 2010. (У13) која је заузела четврто мјесто у конкуренцији 32 екипе.

Иако су групну фазу завршили са два неријешена исхода и једном побједом, дјечаци из ове генерације су прошли групну фазу и на крају освојили пехар за високо четврто мјесто.

“У осмини финала утакмица је завршена 1:1 након регуларног дијела, а на пенале смо прошли у четвртфинале. У четвртфиналу смо однијели побједу 3:0 а у полуфиналу пенали су били кобни те се на крају играло за треће мјесто, гдје је противник био бољи и однио побједу”, рекао је тренер Дражен Драгосављевић.

За добре партије током турнира, играч Дрим Тима Стефан Пејаковић, награђен је тако што је уврштен у идеалну екипу турнира коју је чинило седам играча.

И генерација 2014. (У9) остварила је запажене резултате стигавши до четвртфинала, док су генерације 2012. (У11) и 2013. (У10) заустављене у осмини финала.

“Поносни смо на нашу дјецу која су у најбољем могућем свјетлу представила Србац и пружила сјајне партије, а на терену и мимо њега били максимално дисциплиновани”, истакао је Драгосављевић.