Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Дрим Тим стигао до златне медаље на међународном турниру у Загребу

Дрим Тим стигао до златне медаље на међународном турниру у Загребу

Школа фудбала Дрим Тим из Српца наступила је са три генерације на међународном турниру “Zagreb Kid’s Winter Trophy” у Загребу и остварила запажене резултате.

До златне медаље и првог мјеста стигла је генерација 2013. годишта која је у финалу савладала Ногометно друштво Слован из Љубљане. У регуларном дијелу утакмице резултат је био 0:0 а након извођења седмераца Дрим Тим је славио са 2:0.

Претходно су Српчани без проблема успјели проћи групну фазу такмичења а у четвртфиналу су савладали одличну екипу Ногометне академије Младинић из Сплита, док су у полуфиналу били бољи од Порта из Подгорице.

За најбољег играча турнира у категорији 2013. проглашен је Милош Срдић а за најбољег голмана Петар Игњатић, обојица из србачке школе фудбала.

“Упућујемо честитке нашим побједницима на одличним партијама, али и играчима из 2010. и 2012. годишта који су такође показали изузетно залагање. Добили смо похвале за игру и понашање наших полазника и од осталих учесника турнира, као и од организатора”, поручују у Дрим Тиму.